Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Alternative ways to support private land conservation

Dijous 10 Setembre 2015 - 16:38

Aquest informe va ser presentat durant la passada Greenweek (juny 2015).
L'informe, redactat per en Tilmann Disselhoff per encàrrec de la Comissió Europea, té com a objectiu aportar informació sobre els instruments polítics disponibles per facilitar una major aplicació de la custòdia del territori a Europa.

En el primer capítol, hi trobareu una breu visió general teòrica dels mecanismes disponibles per donar suport a la conservació de terres privades i una tipologia de les diferents eines. En el segon capítol, es presenten estudis de casos de la conservació de terres privades de diferents estats membres de la UE. El tercer capítol compara el marc regulador i fiscal per a la conservació de terres privades en els EUA amb l'existent a la UE. Els el capítol quart i final conclouen amb recomanacions per al futur desenvolupament d'instruments de política per la conservació de terres privades en la UE.

Podeu consultar l'estudi a través del següent link:
http://ec.europa.eu/environment/life/publications/lifepublications/generalpublications/documents/support_land_conservation.pdf 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies