Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Firma la Declaració de Barcelona per promoure la custòdia del territori a Europa!

Dimarts 10 Novembre 2015 - 15:17

Omple el formulari i ajuda a fer visible que la societat dóna suport al desenvolupament de la custòdia del territori a Europa!
La Declaració de Barcelona, que es va fer durant el desenvolupament del projecte LANDLIFE (LIFE INF/ES/540), té l'objectiu d'establir les bases necessàries per promoure el desenvolupament de la custòdia del territori tant a nivell regional com a nivell europeu.

La Declaració la pot firmar qualsevol, persones individuals, propietaris, organitzacions públiques o privades i ONGs, amb la premissa que la custòdia del territori involucra tota la societat en la conservació de la natura, pel què tots en som responsables.

Ja l'han firmada més de 130 persones i 78 organitzacions!

Si voleu llegir la Declaració de Barcelona completa, accediu al següent enllaç: www.landstewardship.eu/images/Congress/Barcelona_Declaration_CAT.pdf
Si voleu firmar-la, i sou una persona individual o una organització, ompliu el formulari que trobareu a: http://landstewardship.eu/ca/item/sign-the-barcelona-declaration-on-land-stewardship

Us animem a posar el vostre gra de sorra per promoure la custòdia del territori a Europa com a eina de conservació de la natura i el territori!
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies