Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Setmana de la Natura, viu la Terra! - del 27 de maig al 5 de juny de 2016

Dijous 14 Gener 2016 - 09:20

En motiu de la celebració de la 7a Setmana de la Custòdia del Territori (organitzada per la XCT) i 4a Setmana del Voluntariat Ambiental (organitzada per la XVAC), s'ha decidit sumar esforços i celebrar la "Setmana de la Natura" amb el lema "viu la Terra!", que agruparà un munt d'activitats per la conservació de la natura i per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura de la terra. Apunta't-ho a l'agenda i participa-hi!
Des de la XCT i la XVAC, s’ha acordat sumar esforços i recursos per organitzar una Setmana conjunta que aglutini els objectius propis de cada setmana individual i que, a més, faci un salt qualitatiu per representar les entitats ambientals de Catalunya.La Setmana de la Natura, viu la Terra! es celebrarà del 27 de maig al 5 de juny i tindrà per objectiu promoure activitats per conscienciar a la ciutadania de la importància de conservar la natura i el nostre territori, i alhora donar visibilitat a les entitats que actuen en aquest àmbit.

El nom i el format de la Setmana es van sotmetre a un procés participatiu entre els membres de la XCT i la XVAC, on va triomfar el nom de Setmana de la Natura, i on es va definir el format i el tipus d'activitats que hauria de contemplar l'organització de la setmana. Volem agraïr a tots aquells que vau participar en el procés participatiu i que vau donar la vostra opinió per desenvolupar aquesta campanya! Des de la XCT i la XVAC tenim en compte la vostra opinió i intentarem ser-hi el màxim fidels possible!

Pròximament es disposarà d'una pàgina web operativa de la Setmana de la Natura, actualment en construcció, on les entitats podran registrar-hi les seves activitats i la ciutadania podrà informar-se de totes les activitats que es duran a terme per participar-hi. Així mateix, la Setmana de la Natura acceptarà la participació de tothom a través de les xarxes socials (twitter i instagram). Per al dia 5 de juny i coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, es preveu organitzar actes territorials arreu de Catalunya.

Bases vídeo-concurs

ESPEREM LA PARTICIPACIÓ DE TOTS I TOTES EN AQUESTA SETMANA DE LA NATURA PER TENIR CURA DE LA TERRA!
Més sobre...: setmana natura , viu la terra , xvac
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies