Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Oferta laboral: Coordinador/a de projectes ambientals a Tarragona

Dijous 14 Gener 2016 - 12:17

L'Associació Aurora cerca incorporar al seu equip un/a coordinador/a del projectes ambientals que duen a terme. Si esteu interessats, podeu fer-los-hi arribar el vostre CV a través de gestioirecursos1@gmail.com
L'Associació Aurora, entitat social del Camp de Tarragona cerca Coordinador/Responsable de projectes ambientals.
 
Descripció del lloc de treball: Responsable de coordinar les diferents àrees de l’entitat, les relacions externes i l’àrea de projectes ambientals. 
 
Funcions:
- Coordinar l’equip de treball en diàleg regular amb la direcció.
- Participar en la planificació estratègica, supervisió i avaluació de l’activitat general de l’entitat,
- Dirigir i executar l’activitat de l’àrea de projectes ambientals i participar en la preparació tècnica de projectes i ofertes de treball, i supervisar-ne l’execució en coordinació regular amb l’àrea de producció.
- Impulsar propostes, accions, campanyes, línies de treball i projectes d’emprenedoria social, propis de l’entitat, i amb clients i donants específics, que contribueixin a garantir el flux regular d’activitat professional en l’entitat.
- Actuar com a representant de l’entitat en les relacions externes, reunions professionals, relació amb les administracions, donants i clients. Contacte regular amb les administracions públiques i donants amb relació permanent amb l’entitat.
- Participar i presentar l’entitat en actes públics, congressos i jornades.
 
Perfil
- Persona identificada amb la finalitat i l’àmbit de treball de l’entitat (indicar clarament en el CV les activitats formatives, laborals o de voluntariat que s’hi relacionen).
- Formació preferentment llicenciatura en enginyeria forestal, agrícola, ciències ambientals o similar.
- Capacitat directiva i visió empresarial.
- Imprescindible experiència professional o de voluntariat en planificació, gestió i RRPP en organitzacions, administració pública o sector privat.
- Experiència en dinamització i gestió d’equips de treball. Relació i empatia personal en el context d’equip de treball
- Es valorarà experiència prèvia en activitats comercials i de màrqueting, relació amb clients, donants i col·laboradors, emprenedoria social.
- Nivell mig d’anglès, amb capacitat de parla, lectura i redacció que asseguri l’autonomia de treball en un context europeu. Es valoraran els coneixements d’altres llengües.
- Disponibilitat de residir al Camp de Tarragona.
- Autonomia personal i capacitat de planificació, anàlisi i síntesi en el context professional.
- Bon nivell de redacció i estructuració de documents, i bona capacitat de comunicació personal.
- Persona organitzada, amb capacitat de treballar de manera autònoma i flexibilitat per la col·laboració, delegació i el treball en equip en el context d’una organització petita, dinàmica i amb voluntat innovadora.

Interessats adreçar el CV a gestioirecursos1@gmail.com
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies