Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

En Martin vol conèxier experiències d'agricultura urbana a Catalunya, l'ajudes?

Dilluns 8 Febrer 2016 - 13:48

En Martin Stott és President adjunt dels principals productora ecològics locals del Regne Unit i actualment treballa en un projecte independent d''agricultura urbana. En Martin serà a Barcelona a principis d'Octubre i vol conèixer experiències i iniciatives d'agricultura urbana al nostre país.

Si esteu interessats en compartir la vostra experiència amb ell, només li heu de fer saber a en Jordi Puig (jpuigroca@gmail.com) o a en Jofre Rodrigo (jrodrigo@custodiaterritori.org) i ells us posaràn en contacte.

Moltes gràcies per la vostra ajuda!
 
Més sobre...: agricultura urbana
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies