Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Teniu un espai on hi puguin pasturar 250 ovelles aquest hivern-primavera? Ajuda al Carlos!

Dilluns 8 Febrer 2016 - 16:57

Al Carlos, un pastor de Fitor, se li han acabat les pastures per al seu ramat de 250 ovelles (i alguna cabra) i està buscant una finca on poder-les deixar pasturant el que queda d'hivern i primavera. El ramat d'en Carlos és ecològic (sense certificat), pel què només caldria que les pastures fóssin lliure de productes químics. També, l'espai hauria de tenir un lloc cobert ja que a la primavera naixeran xais que necessitaran un espai on poder-se protegir del clima.

 
L'ideal seria un terreny en Parc Natural o en zona municipal de l'Empordà o demarcació de Girona.

En Carlos també fa sortides amb grups de gent per donar a conèixer el món de la ramaderia i com viuen els pastors i el seu dia a dia, pel què pot ser un valor afegit per a la població del vostre municipi. A més, en Carlos fa 20 anys que també es dedica a fer tallers de cistelleria per a totes les edats!

I recordeu...que els beneficis de la pastura sostenible sobre un espai natural són múltiples!!

Li podeu donar un cop de mà?
Més sobre...: carlos , fitor , pastures
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies