Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajuda a desenvolupar la nova estratègia dels boscos europeus

Dilluns 8 Febrer 2016 - 13:39

Des de que lEFI (EFI, European Forest Institute) va dissenyar l'estratègia dels boscos el 2012, tant la política internacional com l'europa, així com els entorns de la investigació ivdels negocis i la propia EFI han canviat sustancialment. Per això, els tècnics de l'EFI es proposen definir una nova estratègia actualitzada i adequada a aquests nous contexto, pel què sol·liciten la opinió d'experts i els memebres de la seva xarxa sobre la importancia de diferents assumptes claus per al futur de l'entitat.
Si vols participar i ajudar a definir el pla que guiarà els propers passos de l'entitat per garantir la millor i més adequada gestió dels boscos comunitaris, només has d'omplir el següent formulari: https://www.surveymonkey.com/r/EFI_strategy
El temps és d'aproximadament 15 minuts i cal omplir-lo abans del proper 15 de febrer de 2016.

En el següent enllaç trobareu més informació sobre l'estratègia en matèria de boscos europeus que vol marcar l'EFI pel 2016.
Més sobre...: efi , boscos
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies