Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE del mes: Recursos i necessitats de les entitats membres de la xct

Dimecres 10 Febrer 2016 - 13:35

Informe final de les visites realitzades en el marc del projecte “Mejorando la custodia. Desarrollo de compromisos hacia estándares de calidad”.
El passat desembre de 2015 es va donar per finalitzat el projecte “Mejorando la custodia. Desarrollo de compromisos hacia estándares de calidad”. Un dels resultats del projecte, iniciat l’any 2015 gràcies a la subvenció de la Fundación Biodiversidad, s'han realitzat 19 visites a entitats de custòdia de Catalunya, fet que ha permès conèixer les seves necessitats i recollir les seves propostes de millora per, finalment, editar aquest informe on s’analitza la qualitat de la pràctica de la custòdia.

El podeu descarregar aquí.

Aquest informe ha de permetre obrir un debat en el sector sobre els estàndards de qualitat als quals s’aspira, el registre d’entitats i acords de custòdia i el marc d’incentius fiscals associat. Aquesta línia de treball s’ha considerat prioritària i tindrà continuïtat durant l’any 2016 amb una subvenció de la Fundació Biodiversidad per a un nou projecte que porta per títol: “Compromiso de la custodia del territorio: cómo garantizar el cumplimiento de los acuerdos a largo plazo”.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies