Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Organitza la teva activitat per la Setmana de la Natura!

Dimecres 2 Març 2016 - 15:38

Del 27 de maig al 5 de juny, participa a la Setmana de la Natura a Catalunya organitzant una activitat!
La Setmana de la Natura serà un moment de l'any on prendà protagonisme l'acció de les entitats ambientals i de la ciutadania en la conservació, protecció i restauració de la natura. T'hi apuntes?

Si ets una entitat ambiental, un ajuntament, una associació de veïns, etc. i vols organitzar una activitat entorn la conservació de la natura, suma't a la campanya! Qualsevol activitat serà benvinguda!

Com pots afegir la teva activitat? És molt fàcil! Entra a la web www.setmananatura.cat, aneu a "Organitza una activitat" i omple el formulari. Si necessites ajudasobre quina activitat organitzar...visita el nostre banc d'idees i inspira't!
 
Recuperar el bosc de ribera d’un riu; afavorir la biodiversitat creant una bassa per amfibis, un hotel d’insectes, o fent un hort; observar i anellar ocells amb experts; alliberar fauna autòctona recuperada, una xerrada sobre els valors naturals d'un espai, un taller de cuina amb productes ecològics i de proximitat, ajudar a treure residus dels espais naturals, fins i tot del fons del mar...
Són només petits exemples de les múltiples propostes que oferirà la Setmana de la Natura durant 10 dies!

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. Per qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@setmananatura.cat
 
I el dia 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, recuperarem fonts i basses de Catalunya!

Us animem a tots i totes a participar per conservar el nostre patrimoni natural!

La Setmana de la Natura, viu la Terra! és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i comptem amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Obra Social "la Caixa".
Més sobre...: setmana natura
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies