Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Xarxanet dedica diversos articles a la custòdia del territori

Dijous 3 Març 2016 - 15:49

Xarxanet té per objectiu difondre noticies de les entitats sense ànim de lucre de Catalunya a través del seu portal web.
 

Concretament ha publicat els següents articles:
 
Us recomanem que hi feu una lectura!
 
Xarxanet.org és un projecte impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya on les entitats són les veritables protagonistes. Aquestes són les gestores i promotores dels diferents portals aportant una informació d'actualitat i de qualitat i establint mecanismes de relació i interacció entre el món associatiu i la ciutadania. Mitjançant el treball conjunt, les entitats promotores i col·laboradores del projecte, són les qui cogestionen i aporten els continguts, les informacions i els recursos.

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies