Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Més de 120 activitats per la Setmana de la Natura! Encara no t'hi has sumat?

Dimecres 4 Maig 2016 - 15:14

És un moment de l'any per fer visible la nostra feina en favor de la conservació de la Natura. Per això, us animem i encoratgem una vegada més a participar-hi, organitzant una activitat entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2016.
La Setmana de la Natura ja compta amb més de 120 activitats repartides per tot el territori català per conscienciar i col·laborar activament en la conservació de la natura i el nostre territori. Si encara no t'hi has sumat, no esperis més! Entra a www.setmananatura.cat, vés a l'apartat "Organitza una activitat" i omple el breu formulari amb les dades de la teva activitat.

El 27 de maig inaugurarem la Setmana de la Natura en ple cor de La Garrotxa i connectant amb la natura, amb la presentació del nou llibre de Josep Gordi "Tornar a la Natura", on també farem l'entrega del premi del vídeo promocional, guanyador del concurs, al Marc Vila. Finalment, gaudirem d'una passejada guiada per la Fageda d'en Jordà a càrrec de Joan Montserrat, tècnic del Parc. No hi podeu faltar!

El 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, volem recuperar 50 fonts de Catalunya! Si coneixeu alguna font que es pugui recuperar (naturalitzar i socialitzar), penseu com fer-ho i sumeu-vos a la campanya!

I com a acte final de la Setmana de la Natura, també el 5 de juny, hem organitzat la Festa #SetmanaNatura a Can Moragues (Riudarenes)! Una festa familiar per prendre consciència de la necessitat de conservar el nostre patrimoni natural. Tallers de natura, joguines reciclades, una visita guiada a Can Moragues,… Són només alguns exemples de les activitats que podreu trobar a la Festa! I per posar la cirereta final, podrem gaudir de l’espectacle “Riallades” a càrrec de El Pot Petit i, finalment, en Pau de la família del Super3 ens explicarà el conte “El poble que estalviava aigua”. Podeu descarregar el programa aquí. Us hi esperem!

Si ens voleu donar un cop de mà amb la difusió de la Setmana, hem posat al vostre abast diverses eines de comunicació: si voleu fer-ne difusió a la vostra web o xarxes socials, a l’apartat de “Premsa” trobareu els baners (a escollir entre 4 diferents), logos i properament hi penjarem un pòster adaptable per a les vostres activitats.

També podeu compartir el vídeo promocional de la Setmana de la Natura, una producció d’en Marc Vila, guanyador del concurs de vídeo entre els estudiants de la UVic-UCC.
 

Enguany hem preparat un petit obsequi per a organitzadors i participants a les activitats: una polsera verda solidària #setmananatura. Els participants comptaran amb un tret distintiu pel fet d’involucrar-se a la Setmana de la Natura, amb qui fer-s’hi fotografies i compartir-les a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram). Les polseres són de cotó i els acabats els ha fet Maresmon, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb dones en risc d’exclusió social. El dia de la vostra activitat, les podreu repartir entre tots els participants i, si sou una entitat sense ànim de lucre, en podeu demanar un donatiu a canvi.

La Setmana de la Natura formarà part de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible, en col·laboració amb el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, institució que promou aquesta Setmana a Catalunya. L’aplicació iNaturalist col·labora amb la Setmana i hem creat un projecte exclusivament per la campanya on, entre el 27 de maig i el 5 de juny, hi podreu incloure totes les observacions naturalistes que feu durant les vostres activitats.

Esperem la vostra participació per fer de la Setmana de la Natura un reconeixement a la vostra feina en favor de la natura i del territori!
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies