Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nou espai d'opinió a Xarxanet.org

Dijous 7 Juliol 2016 - 12:42

L'espai fomenta el debat entorn l'associacionisme i el voluntariat en el tercer sector.
 
Xarxanet.org engega una nova secció d'opinió en substitució del seu bloc. En aquesta secció, integrada dins la pàgina, trobareu una publicació setmanal així com tots els articles elaborats durant els darrers anys al bloc.

L'espai d'opinió neix amb l'objectius de generar reflexió sobre temes transversals de l’associacionisme i el voluntariat, plantejar nous reptes d’actualitat i visualitzar els debats presents dins del sector.

Els temes que s'hi tractaran seran continguts transversals que puguin ser d’utilitat a les associacions, independentment dels seus àmbits. Es vetllarà sempre perquè la temàtica dels articles representi el màxim nombre d’àmbits del voluntariat i l’associacionisme i per dotar la secció d'un ampli ventall d'opinadors/es per afavorir així els punts de vista i les diferents visions que engloba el sector. 

A l'espai també hi trobareu una fitxa de cada opinador/a on podreu consultar tots els seus articles publicats. 

Text i imatges > Web del Xarxanet.org
 
Més sobre...: opinió , espai , xarxanet , voluntariat
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies