Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

INFORME DEL MES: “El tercer sector ambiental. Un enfoque desde las entidades ambientales no lucrativas”

Dijous 8 Setembre 2016 - 21:44

L'informe aprofundeix en el paper de les entitats sense ànim de lucre en la conservació del medi ambient.
 

Des del Observatorio del Tercer Sector Ambiental, i gràcies al Suport de la Fundación Biodiversidad, s’estan elaborant una nova sèrie de Quaderns de Camp, emmarcats en el projecte "Seguiment, anàlisi i difusió de Polítiques en matèria de biodiversitat". Aquests quaderns volen contribuir a la conservació de la biodiversitat a Espanya, a través de l’enfortiment de l'acció de les organitzacions de la societat civil que treballen en l'àmbit de les polítiques relacionades amb la conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic.

El primer quadern de la sèrie “El tercer sector ambiental. Un enfoque desde las entidades ambientales no lucrativas” ha estat redactat, entre d’altres, per l’Antonio Ruiz i l’Alberto Navarro. Us recomanem que hi feu un cop d'ull!

Podeu descarregar l'informe a http://afundacionesnaturaleza.org/descargas/
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies