Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Obert el període d'inscripció de l'Escola de Pastors de Catalunya 2017

Divendres 28 Octubre 2016 - 15:02

La data límit per rebre les vostres sol·licituds és el proper 28 de novembre.
 Us recomanem que consulteu les Bases de l’Escola  2017. Hi trobareu tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a poder participar. Et recomanem que les llegeixis atentament. Davant de qualsevol dubte feu-nos arribar un correu-e a: info@rurbans.org  o fes-nos una trucada a: 973 620 977

Per poder presentar-se a l’Escola de Pastors heu d’omplir la sol·licitud oficial 2017 . Omplir-la us costarà poc temps, PERÒ, també us recomanem que l’ompliu a consciència i ens doneu el màxim d’informació possible.

Us recordem que aquest és el primer filtre que passareu per accedir a l’escola de pastors. A través d’aquesta sol·licitud valorarem si heu de passar a la fase d’entrevistes o no.

Aquesta informació serà valorada per una comissió d’avaluació que estarà format per 1 pagès/a participants a l’Escola,  1 membre de l’equip tècnic de l’Escola Agrària del Pallars, 2 membres de les delegacions,  1 membre de la Xarxa de Suport de l’Escola de Pastors i 2 persones de l’equip tècnic de l’Escola de Pastors de Catalunya.

La data límit per rebre les vostres sol·licituds és el proper 28 de novembre de 2016 a les 15h.

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies