Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participeu a l'estudi "El Panoràmic", de referència al nostre país adreçada al món no lucratiu

Dijous 3 Novembre 2016 - 12:55

Gràcies a les aportacions de les entitats, anualment s'elabora un informe que permet tenir una visió real del sector. 
 

El Panoràmic és un projecte que va néixer l’any 2014 i té per objectiu ser una eina per a la millora i l’enfortiment del món no lucratiu. Es tracta d’una recerca impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona –CAB- i fruit de les reflexions recollides en el 2n Congrés de les Associacions de Barcelona que aporta informació sobre l’abast del teixit associatiu i posa de manifest la seva força, disposant de dades sobre la seva situació i evolució.
 
A cada edició s'han anat sumant organitzacions i institucions, fent del Panoràmic l'estudi de referència en el nostre entorn. En el 2016 enceten la 3a edició oberta a totes les entitats no lucratives catalanes. Per a més informació consulteu www.elpanoramic.org

Podeu consultar els resultats de la segona edició El Panoràmic 2015 Informe Catalunya.

Com podeu participar-hi?
La realitat del món no lucratiu és variada i dinàmica, complexa i plena de particularitats. Si hi participeu, es podrà saber quin és el vostre paper en el món no lucratiu i, per tant, la imatge quedarà més complerta. Col·laborar és senzill, només cal que contesteu el qüestionari online 
 
Aquest qüestionari està estructurat en sis parts: I. Dades generals i implantació territorial, II. Organització i activitats, III. Les persones, IV. Espais i equipaments, V. Finançament i VI. Present i futur. 

Gràcies per la vostra col·laboració!
 
Més sobre...: panoramic , estudi , esquesta
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies