Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Inscriu-te a la Jornada Anual de la XCT!

Dijous 3 Novembre 2016 - 15:09

Es celebrarà el proper 17 de novembre a Can Coll (Cerdanyola del Vallès).
 
Us informem que ja hem publicat el programa definitiu de la Jornada Anual, on trobareu el detall de cada sessió (ponents i horaris). Us recordem que enguany la Jornada anual es divideix en 3 blocs: 
 
- Ronda de comunicacions sobre custòdia del territori. Es presentaran un total de 12 comunicacions (30 min per comunicació).

- Jornada tècnica "Fomentar l'accés a la terra per una nova generació d'agricultors agroecològics". Aquesta jornada forma part del projecte Erasmus + "Access to land" i comptarà amb la presència de ponents europeus experts amb la temàtica.

- Seminari "La custòdia del territori, nou paradigma per a la conservació de la natura". Organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, aquest seminari és dirigit per en Brent Mitchel, vicepresident de la Quebec Labrador Foundation (QLF).

La participació a la jornada és gratuïta. És necessari inscriure’s prèviament a través del següent formulari on-line, donat que les places són limitades:
http://www.custodiaterritori.org/forms/2016_Jornada_Anual

En el formulari es demana, orientativament, a quina de les 3 jornades teniu la intenció d’assistir. Tot i que la vostra selecció no és vinculant, ens ajudarà saber-ho per temes logístics.
Durant la jornada es farà una pausa per dinar a peu dret (de 13:30 a 14:30 h). Tindrà un cost entre 12 i 15€, a pagar el mateix dia. Tots aquells interessats en quedar-vos a dinar ho heu d’indicar al formulari d’inscripció.

Podeu consultar tota la informació sobre la Jornada al Programa en PDF:
www.custodiaterritori.org/mm/file/2016/161117_Can%20Coll_Acces%20a%20la%20terra_programa_DEF.pdf
http://bit.ly/2fdAecA

Per a més informació podeu contactar amb la Xarxa de Custòdia del Territori al 93 886 61 35.

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies