Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Firma la campanya online per sol·licitar a la UE normatives específiques per conservar el sòl

Divendres 7 Abril 2017 - 11:23

Es necessiten 1 milió de firmes. T'hi apuntes?
 
FIRMA ARA LA PETICIÓ A TRAVÉS DEL SEGÜENT LINK:
http://www.people4soil.eu/es#sign-box

Quin és l'objectiu de la campanya?
Es vol que Europa reconegui el sòl com un bé comú. Es vol pressionar les institucions europees per a l'adopció d'una legislació específica sobre la protecció del sòl, que estableixi els principis i les normes que els Estats membres han de respectar. Es vol que Europa reconegui la terra com un bé comú essencial en les nostres vides i assumeixi la seva gestió sostenible com una prioritat

Perquè?
En aquest moment, el sòl no està subjecte a un conjunt coherent de normes a la Unió Europea : la Directiva marc per a la protecció del sòl va ser retirada en maig 2014 després de vuit anys d'haver estat bloquejada per una minoria d' estats membres. Les polítiques de la UE existents en altres sectors administratius no són suficients per garantir un nivell adequat de protecció per a tots els terres a Europa.

Trobareu més informació a: http://www.people4soil.eu/index-es.php


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies