Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'entitat Quercus de Portugal ha iniciat un crowdfunding per comprar 80ha d'una finca

Divendres 3 Febrer 2017 - 12:32

L'objectiu és comprar una àrea d'alt valor natural situada a la regió del Tejo.
 
Quercus porta a terme una campanya innovadora dins del moviment ambiental a Portugal per adquirir terres per a la conservació de la natura a la regió del Tajo Internacional ( "Tajo Internacional"). 

Fins al moment d'aquesta publicació han aconseguit recaptar un 35% de l'import que necessiten (20.000€). La campanya finalitza d'aqui a 2 setmanes, així que encara hi podeu col·laborar a través del següent link:

https://ppl.com.pt/en/causas/mais-espaco-natureza

El 1987, Quercus va dur a terme una campanya dins el moviment ambiental a Portugal per adquirir terres per a la conservació de la natura a la regió del Tajo Internacional ( "Tajo Internacional"). Aquesta campanya destinada a protegir la fauna i la flora en perill d'extinció al Parc Natural del Tajo Internacional, per tal d'evitar que el bosc natiu i fauna silvestre fossin destruïdes per plantacions d'eucaliptus i la tala il·legal.

En el seu moment Quercus va recaptar fons per a la compra de 600 hectàrees. Al llarg dels últims 30 anys, ha intervingut en diverses reserves per promoure la recuperació de la biodiversitat. Gràcies a aquests esforços, espècies com el voltor negre i l'àguila imperial ibèrica han tornat i han escollit Portugal per construir les seves zones de nidificació, i diverses espècies de flora amenaçades, com el lliri portugueses s'han recuperat en aquestes àrees.

Ara hi ha una nova oportunitat per continuar aquesta tasca mitjançant l'ampliació d'una de les reserves per un altre de 80 ha. La zona que tenen la intenció d'adquirir comparteix límitsr amb una propietat de 430ha que és propietat i gestionat per Quercus.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies