Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Premi Medi Ambient 2017 de la Generalitat de Catalunya

Divendres 7 Abril 2017 - 10:17

  

El Premi Medi Ambient 2017, creat per reconèixer la tasca de persones físiques i jurídiques en l’àmbit de la conservació de l’entorn, s’emmarca enguany en la ciència ciutadana. Els projectes de ciència ciutadana de caràcter ambiental són interessants des de diferents punts de vista: generen una nova manera de fer voluntariat ambiental, promouen la participació, la sensibilització i l’educació ambiental de la ciutadania i, alhora, generen dades útils per a la recerca, la gestió ambiental i la conservació del patrimoni natural.

Aquest any es vol distingir aquells projectes ambientals de ciència ciutadana més innovadors, que promouen la participació ciutadana en la recerca, impacten positivament en la societat i en el nostre entorn, i tenen una elevada repercussió científica.

El Premi Medi Ambient 2017 de la Generalitat de Catalunya es convoca en les tres modalitats següents:
A - Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental
B - Iniciatives de protecció i millora del medi ambient
C - Trajectòries de protecció i millora del medi ambient (atorgable en qualsevol àmbit temàtic d’actuació)

Dotació:
A - Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental. 10.000 euros
B - Iniciatives de protecció i millora del medi ambient. 10.000 euros
C - Trajectòries de protecció i millora del medi ambient (atorgable en qualsevol àmbit temàtic d’actuació). 8.000 euros

Poden optar al Premi, projectes, iniciatives i trajectòries que hagin realitzat persones físiques o jurídiques, públiques o privades, en les modalitats previstes, quan la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi i/o s’apliqui totalment o parcialment a Catalunya.

Les candidatures s’han de presentar abans del 4 de maig de 2017, a les 14 h, mitjançant un escrit adreçat al conseller de Territori i Sostenibilitat, acompanyat del formulari de presentació de candidatures.

LES CANDIDATURES S’HAN DE PRESENTAR A PROPOSTA DE TERCERS. Per tant, un candidat no es pot autoproposar.

Per a més informació consulteu la pàgina web del premi, on hi trobareu el formulari de presentació de candidatures.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies