Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reunió conjunta del Consell de la XCT i la Junta de la XVAC

Dimecres 4 Octubre 2017 - 13:05

Gran part de la reunió va centrar-se en debatre els temes inclosos en el full de ruta de l’equip XCT-XVAC

El Consell de la XCT i la Junta de la XVAC, seguint el procés d’integració, van reunir-se el passat divendres dia 29 de setembre de 2017 a la Universitat de Vic amb el següent ordre del dia:
 
Presentació ràpida nou Consell XCT-Junta XVAC
Actes anteriors Consell de la XCT-Junta de la XVAC
Altes i baixes de membres de la XCT
Aprovació full de ruta equip XCT-XVAC 2017-2018
Relació i confluència XCT-XVAC amb O3sac
Qüestions ràpides a tractar:
- Reunió de Treball Setmana de la Natura 2018
- Comunicació Consell XCT-Junta XVAC amb equip XCT-XVAC
Torn obert de paraules

Inicialment es va fer una ronda de presentacions per a donar la benvinguda als nous membres del Consell (Ignasi Puig – Fundació ENT, Cristina Sánchez – SEO Birdlife, Oriol Armet – Consorci de les Gavarres i Carles Castells de la Diputació de Barcelona). Posteriorment es van aprovar les actes dels consells anteriors i es va informar de les altes i baixes de membres. Concretament, s’aprovaren 3 altes (Associació Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà - APNAE, Resiliance Earth SCCL i. a títol individual. en Sergi Marí)  i cap baixa.

Gran part de la reunió va centrar-se en debatre els temes inclosos en el full de ruta de l’equip XCT-XVAC a on s’apunten accions de millora a curt termini (millora dels serveis a les entitats , potenciar incidència social, augment incidència política, transparència i principis ètics, , etc.), el nou funcionament intern i previsions econòmiques. El Consell i la Junta van mostrar un gran consens en el fet de preparar un Pla Estratègic Conjunt XCT-XVAC a on es defineixi definitivament el procés de confluència entre la XCT i XVAC. La propera Jornada de Anual de la XCT serà l’inici d’un procés participatiu que s’allargarà fins al juny del 2018 a on es preveu l’aprovació del Pla.

Finalment, es va parlar de les sinèrgies potencials amb l’O3sac per tal de obrir un procés de col·laboració que sigui beneficiós per ambdues parts. 
Més sobre...: xct , xvac , consell , junta , custodia del territori , natura
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies