Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Enquesta sobre els valors ètics que impregnen les iniciatives de custòdia del territori

Dijous 5 Octubre 2017 - 16:21

L’enquesta consta de 7 preguntes
 
Des del Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT) ens han fet arribar una enquesta sobre els VALORS ÈTICS QUE IMPREGNEN LES INICIATIVES DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI.

L’enquesta consta de 7 preguntes, i les podeu contestar a través d’aquest enllaç.

Si us voleu posar en contacte amb algun membre del FRECT per expressar la vostra opinió o per a qualsevol altre qüestió, podeu contactar amb l’Antonio Ruiz a antonio.ruiz@ICAM.ES

Aquesta enquesta s’emmarca en un projecte de Fortalecimiento de la custodia del territorio en el ámbito de las políticas públicas de la Administración General del Estado, que compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente.

L'objectiu del projecte és crear un espai comú d'aprenentatge per afavorir l'intercanvi de coneixements i experiències entre tècnics d'Administracions Públiques i el col·lectiu de custòdia del territori, per identificar línies d'actuació que millorin la incorporació de la custòdia del territori en les polítiques públiques de conservació i restauració dels valors naturals, culturals i paisatgístics. Seguint l'enfocament de la 'Investigació-Acció Participativa' es busca obtenir resultats fiables i útils, basant la investigació en la participació de les administracions públiques i agents que participen en la conservació de la Natura.
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies