Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El mes d'octubre hem comptat amb diversos estudiants en pràctiques i voluntaris a la XCT

Dijous 2 Novembre 2017 - 15:48

Durant aquest mes han passat 4 persones que ens han ajudat en diversos projectes.
 
Aquest mes de novembre hem comptat amb la col·laboració de diverses persones que ens han ajudat en els nostres projectes! Concretament hem tingut entre nosaltres:
 
- Raimon Durà. Ha realitzat les pràctiques del curs de "Creació i gestió de microempreses"  (40 hores de pràctiques).  El seu temps l'ha dedicat a analitzar el projecte d'ecoturisme Arrèlia, tot detectant mancances i potencialitats, i proposant millores pel seu bon funcionament.

- Clara Blaso. Ha realitzat les pràctiques del curs de professionalitat de "Gestió ambiental" (80 hores). Ha estat fent l'anàlisis de Plans de Gestió de finques en custòdia, en el marc del projecte “Adaptació al canvi climàtic en projectes de custòdia del territori”, que rep el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente. També ha estat donant un cop de mà en l'anàlisis de dades del VIIè inventari d'acords de custòdia del territori, que es presentarà pròximament. A més, un cop finalitzades les seves pràctiques, la Clara ha continuat amb nosaltres com a voluntària.

- Joan Puig. Ha realitzat amb nosaltres les pràctiques del curs "Activitats administratives en la relació amb el client" (120 hores). Ens ha donat suport en tasques administratives: actualització de bases de dades, seguiments de pagaments, suport telefònic i suport en la logística de l'oficina.

- Lluís Bertrans. És un estudiant de la doble titulació en Biologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Vic. S'ha incorporat recentment com a voluntari i estarà donant suport en la promoció del voluntariat ambiental.

A tots ells, els estem molt agraïts i els donem les gràcies pel seu temps dedicat!

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies