Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participeu a la Jornada Anual XCT - XVAC d'enguany

Divendres 3 Novembre 2017 - 11:07

  Tindrà lloc el proper 9 de novembre a Torre Jussana, Barcelona!
Com ja sabeu el proper 9 de novembre tindrà lloc la Jornada Anual de la XCT – XVAC. Enguany es celebrarà a les instal·lacions de Torre Jussana (Barcelona).Aquest any hem apostat per dividir la Jornada Anual en 2 blocs diferenciats

Per una banda, bona part del matí es dedicarà a donar a conèixer temes d’actualitat que creiem que poden ser del vostre interès. L’Ignasi Puig d’ENT conduirà una sessió de debat ètic sobre les opcions de finançament per a la conservació de la natura. Posteriorment tindran lloc 6 càpsules de coneixement per informar breument sobre temes diversos d’actualitat:
 
-  Quines oportunitats genera el nou Contracte de Custòdia del Territori del Llibre 6è del Codi Civil (aprovat enguany).
- Es presentarà l’estudi “Planificació i gestió de finques agràries integrant l’explotació productiva i la conservació de la natura”, realitzat enguany pel Grup de Treball de Custòdia Agrària.
- Coneixerem els Convenis de custòdia fluvial promoguts des de l’ACA i les perspectives de futur.
- Donarem a conèixer per primera vegada les dades del VIIè inventari d’acords de custòdia a Catalunya, disponibles en format GIS.
- Parlarem sobre el rol que pot tenir l’administració local en la custòdia del territori, i les últimes novetats en el marc del conveni entre la XCT i la Diputació de Barcelona.
-Presentarem les implicacions de la futura llei del foment de l’associacionisme i els seus vincles amb el voluntariat.

Per altre banda, la Jornada dedicarà una bona part a sessions de debat que permetran perfilar el Pla Estratègic Conjunt XCT – XVAC, 2018 – 2022, del qual ja us vam parlar al butlletí C30 de setembre. En aquests debats volem que els membres d’ambdues entitats us impliqueu activament i ens feu arribar les vostres opinions sobre com ha de ser aquest Pla Estratègic! 

Volem que el procés d'integració XCT – XVAC esdevingui un moviment estratègic d’enfortiment del tercer sector ambiental davant les institucions públiques, i volem que ens ajudeu a definir com assolir-ho!

Així doncs, us animem a inscriure-us a la Jornada Anual d’enguany! Recordeu que us podeu inscriure a través del formulari online.

Per a més informació consulteu el programa de la Jornada Anual.

Us hi esperem!! Junts fem XARXA!!
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies