Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajuda a la Fundació Miranda a fer la transhumància dels seus cavalls fins Ossera

Divendres 3 Novembre 2017 - 12:10

 
Durant 5 o 6  mesos a l’any, de maig a novembre, els 50 cavalls de la Fundació Miranda viuen en una pastura d’alta muntanya al Pla de l’Orri (PEIN Serra de Catllaràs). Al novembre fan la Transhumància cap a terres més càlides on els cavalls passen els mesos de fred, de novembre a maig.

Enguany es realitzen 2 transhumàncies. Per una banda,  la Transhumància dels Camins de Sal cap a l’Alt Urgell i per una altra, la Transhumància dels Cavalls de Marina cap al Parc Natural del Garraf.  A la primavera, es tornarà a fer el mateix trajecte de tornada a la seu de la Fundació.

TRANSHUMÀNCIA DELS CAMINS DE SAL CAP A L'ALT URGELL
Del 22 al 27 de novembre es va de la seu de la Fundació a l'Alt Berguedà, cap a Ossera -comunal de l'Ajuntament de la Vansa- i Alinyà -Fundació Catalunya La Pedrera-. Cinc dies de Muntanyes Boscos i Cavalls per Camí dels Bonshomes i Camins de Trementinaires. Acompanya'ls!

Un viatge que et canviarà la mirada, t'inspirarà i et nodrirà.
Consulta les diferents opcions de participació amb la possibilitat de fer etapes soltes i recorda que són places limitades. En aquest enllaç trobaràs més informació! 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies