Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Fes les teves aportacions a la 1a Fase d'elaboració del Pla Estratègic Conjunt XCT-XVAC

Dijous 16 Novembre 2017 - 14:41

Aquelles persones que no vau poder assistir a la Jornada Anual XCT-XVAC, a continuació podeu donar la vostra opinió sobre els debats que vam plantejar.

Tal i com ja us hem anat informant, la XCT i la XVAC estem en un procés de confluència. Un dels punts d'aquest procés és la creació d'un Pla Estratègic Conjunt XCT - XVAC que marqui el full de ruta que han de seguir ambdues entitats.

Durant la passada Jornada Anual XCT-XVAC es van realitzar 3 sessions de debat, totes elles dinamitzades per en Xavi Basora d'Espai Tres. A l'inici de cada debat un membre de l'equip tècnic XCT - XVAC introduïa la temàtica. Posteriorment es demanava la opinió als participants de la sala. A continuació trobareu els debats que es van realitzar i les presentacions a partir de les quals s'introduïa el debat:

12:30 – 14:00 – Avançant cap a un Pla Estratègic Conjunt XCT – XVAC. Veure presentació introductòria
15:30 – 16:30 – L’encaix de la conservació privada i la custòdia del territori. Veure presentació introductòria
16:30 – 17:30 – Potenciem el voluntariat ambiental i la implicació ciutadana en la natura. Veure presentació introductòria

Amb la finalitat que el futur Pla Estratègic Conjunt incorpori la opinió dels col·lectius d'ambdues xarxes, hem creat un formulari online en el podreu donar la vostra opinió sobre els debats que es van realitzar durant la Jornada Anual. Ens interessa recollir el màxim nombre d'opinions. És per aquest motiu que us animem a que ens feu arribar la vostra opinió a través d'aquest formulari online. Moltes gràcies per la vostra implicació!

CRONOGRAMA DEL FUTUR PLA ESTRATÈGIC CONJUNT XCT -  XVAC
L'elaboració del Pla Estratègic conjunt XCT - XVAC consta de diverses fases. Un cop recollides les opinions online d'aquesta 1a fase, s'analitzaran les respostes obtingudes i s'obrirà una 2a fase de debat. Aquesta 2a fase consistirà en un procés participatiu online a través del qual es recolliran, de nou, les opinions sobre diversos aspectes del Pla no tractats prèviament. Posteriorment es redactarà una 1a proposta de Pla Estratègic conjunt. Aquest document restarà a disposició de tothom per a fer-hi aportacions durant un temps determinat. El document final serà presentat a l'Assamblea de juny 2018 per ser aprovat pels membres d'ambdues entitats!


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies