Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participeu a l'estudi sobre voluntariat a Catalunya

Dimecres 29 Novembre 2017 - 21:02

     
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la Llei 25/2015, de 30 de juliol, de voluntariat i foment de l’associacionisme d’àmbit català, vol analitzar el desplegament de la mateixa i com s’està desenvolupant al si de les entitats.

Per aquest motiu s’estan realitzant diferents accions entre les quals es troben un estudi adreçat a les persones voluntàries de les organitzacions. L’objectiu principal és recollir indicadors entorn la participació voluntària i copsar els punts forts i febles d’aquesta activitat per tal de poder treballar en el futur sobre els reptes identificats i els elements de millora. Per aquest motiu s’ha elaborat en una enquesta específica adreçada a persones voluntàries que permeti recollir indicadors sobre la seva activitat i l’experiència voluntària.

Us demanem la vostra col·laboració per fer arribar a les persones voluntàries de la vostra entitat aquest correu per contestar l’enquesta.

Com veureu, l’apartat 3.4 de l’enquesta demana els àmbits del voluntariat en els quals s’ha participat, i inclou “La defensa del medi ambient”. Des de la XCT creiem important que les persones voluntàries  omplin aquesta enquesta, a fi de donar visibilitat a la tasca que realitzen els voluntaris ambientals de casa nostra.


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies