Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Noves incorporacions a la XCT i a l'XVAC

Dilluns 4 Desembre 2017 - 11:14

Us presentem les persones que hem incorporat aquest novembre!
Us presentem als 3 nous fitxatges que hem incorporat a la XCT i a la XVAC recentment! Ens acompanyaran en aquesta la nostra aventura fins a final de maig, donant suport en tasques de comunicació, d'organització, d'assessorament...


La Laura està Graduada en Biologia Ambiental (UAB) i té un màster en Ecologia, Gestió i Restauració del medi natural (UB). La seva vocació ha estat sempre relacionada amb el món del lleure i de l'educació ambiental. Ha col·laborat amb el Museu de les Ciències Naturals de Granollers, sobretot en l'àrea de ratpenats. Ha treballat com educadora ambiental amb l'Associació Hàbitats (membre de la XCT) en el Projecte Rius i en relació, va fer el projecte del màster sobre macroinvertebrats de riu amb el grup d'investigació Freswater Ecology and Management (UB), també d'educadora ambiental amb l'Agència Catalana de Residus en el projecte Let's clean up Europe!, al Parc de les Olors del Serrat i amb La Vola (també membre de la XCT), concretament al Centre de la Platja de l'Ajuntament de Barcelona dinamitzant sobretot projectes de ciència ciutadana. S'incorpora amb molta empenta a la XCT per donar a suport a l'àrea tècnica de custòdia i també a l'àrea de comunicació. Podeu contactar amb ella a lcasanova@xct.cat.

La Clara és una microbiòloga inquieta que, per ara, ha decidit allunyar-se del laboratori per aventurar-se en les àrees de l'economia social i la gestió ambiental. Les seves inquietuds giren al voltant de la sobirania alimentària, la gestió del sòl i... el cultiu de gírgoles! Ha format part de l'equip d'Espigoladors com a tècnica de projectes i, abans, ha exercit d'educadora ambiental i de dinamitzadora en diversos debats sobre ciència i societat. Després de voltar per granges agroecològiques del sud d'Itàlia, el Regne Unit i la Garrotxa, entra en contacte amb l'apassionant món de la custòdia del territori a través del voluntariat, amb entitats de custòdia com Boscos de Muntanya i GEPEC. Donarà suport a l'àrea tècnica, aprofitant de valent aquesta oportunitat!  Podeu contactar amb ella a cblasco@xct.cat.

L'Oriol és ambientòleg i un apassionat dels ocells des de ben petit. Aquesta passió per l'avifauna, i la natura en general, l'ha portat a investir bona part del seu temps lliure des de petit al voluntariat ambiental més científic, realitzant censos d'amfibis i rèptils, d'ocells, d'orquídies... No val a dir que, com moltes de nosaltres, també s'ha embrutat les mans arreglant basses, camins o tancats! S'incorpora com a tècnic de suport per la XVAC, camp que coneix des dels 10 anys quan va començar a fer voluntariat a l'ADENC, una de les nostres associades. Us emprenyarà perquè us apunteu a activitats de voluntariat ambiental, us seguirà a les xarxes socials i atendrà les vostres demandes sempre que en tingueu! Podeu contactar amb ell a oficinavoluntariat@xvac.cat.

Aquestes tres persones han estat incorporades el marc de les subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació  Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Més sobre...: noves incorporacions , XCT , xvac
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies