Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Avaluant i planificant: jornada interna d'equip XCT - XVAC

Dimecres 10 Gener 2018 - 17:00

El passat 20 de desembre vam dedicar-nos a avaluar i planificar el futur de la XCT - XVAC.

Periòdicament des de la XCT dediquem una jornada a avaluar i planificar la nostra tasca, més enllà de les tasques del dia a dia. Així doncs, el passat 20 de desembre vam realitzar una jornada interna a les instal·lacions de Can Alemany (a qui agraïm la seva col·labració).

La primera part de la jornada la vam dedicar a conèixe'ns una mica millor, tot realitzant un diversigrama. És una metodologia tipus de test que permet conèixer les tendències de comportament. Defineix 9 tipus de perfils segons les seves competències (defineixen característiques i tendències de cada tipus de perfil). Cadascú de nosaltres va realitzar el test i vam poder conèixer una mica millor la personalitat de cadascu de nosaltres. 

A continuació vam repassar les línies generals del full de ruta així com el futur Pla estratègic conjunt XCT- XVAC. Posteriorment vam fer un repàs exhaustiu dels projectes 2018 que estem desenvolupant. Finalment vam projectar el futur, amb idees de nous projectes i millores internes.

La jornada va servir per avaluar, reflexionar i millorar la tasca que estem realitzant, amb vocació de donar resposta a les necessitats detectades.

Seguim treballant per fer xarxa!
 
Més sobre...: avaluacio interna , xct , xvac , planificacio
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies