Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reserva’t les dates! Del 26 de maig al 5 de juny, celebrem la Setmana de la Natura!

Dijous 11 Gener 2018 - 10:23

La bona experiència de l’any passat ens motiva enguany a organitzar la segona edició de la Setmana de la Natura, on esperem reunir més de 400 activitats per la conservació de la natura i el medi ambient! Reserva’t les dates i organitza una activitat!
 
La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori. Si ets una entitat ambiental, un ajuntament, una escola, etc. i vols organitzar una activitat entorn la conservació de la natura, suma't a la campanya!
 
Recuperar el bosc de ribera d’un riu; afavorir la biodiversitat creant una bassa per amfibis, un hotel d’insectes, o fent un hort; observar i anellar ocells amb experts; alliberar fauna autòctona recuperada, una xerrada sobre els valors naturals d'un espai, un taller de cuina amb productes ecològics i de proximitat, ajudar a treure residus dels espais naturals, fins i tot del fons del mar... Són només petits exemples de les múltiples propostes que oferirà la Setmana de la Natura durant 11 dies!

Com hi podeu participar? Organitzeu una activitat entre el Del 26 de maig al 5 de juny de 2018 i ompliu el formulari de la pàgina web www.setmananatura.cat. Aquest formularis estarà disponible en les pròximes setmanes.

Què rebeu? La vostra activitat sortirà a la pàgina web, on obtindreu difusió, i a més a més regalarem a tots els participants un braçalet de cotó solidari #setmananatura, fet amb la col·laboració de Maresmon, una entitat solidària sense ànim de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa, igualitària i afavorint la cohesió social.

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. Per qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@setmananatura.cat i us informarem!

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la XCT i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

Aquest projecte ha estat possible, en part, gràcies a la subvenció rebuda destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies