Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Presentació del Voluntariat Ambiental als trucs dels Minyons

Dilluns 5 Febrer 2018 - 13:32

La XVAC assisteix a la trobada de Trucs de Barcelona!
El passat 28 de gener la XVAC va realitzar una xerrada a la trobada de Trucs de Barcelona organitzada per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, socis de la XVAC. Aquesta trobada dedicava tota una jornada matinal a proposar diferents opcions de voluntariat, entre les quals el voluntariat ambiental. Els i les adolescents, entre 16 i 18 anys, triaven entre diferents ponències de voluntariat i assistien a les diverses xerrades.

L’Anna i l’Oriol varen fer un repàs dels principals elements del voluntariat i varen presentar diferents propostes de voluntariat que es poden dur a terme al Principat. Molts dels i les adolescents varen mostrar interès pels camps de Treball de l’Associació Mediambiental La Sínia, per el projecte Fes reviure el Ripoll de l’ADENC o pels voluntariats amb tortugues marines del GEPEC.

Aquesta xerrada s’engloba dins de l’estratègia de la XVAC de difondre les activitats de voluntariat ambiental dins de la constel·lació d’entitats de l’àmbit social catalanes.


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies