Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Es busca masover pel projecte de Fundació Miranda

Dijous 8 Febrer 2018 - 12:23

 Les principals tasques a realitzar és tenir cura de l'espai i dels animals (gossos, cavalls...) al Pla de l Orri.
La Fundació Miranda busca voluntari per tenir cura de l'espai  i dels animals (gossos, cavalls...) al Pla de l'Orri (serra de Catllaràs, Alt Berguedà). La proposta és de voluntariat a canvi d'allotjament i menjar, amb possibilitat de remuneració d'aquí un temps. 

Es necessita persona amant dels animals i la natura, disposada a passar dies sola en aquest lloc preciós d'alta muntanya, a mitja hora del poble, per pista forestal. Seria per començar de seguida i fins a mitjans de juny o per tot l'any, si tot va bé. 

Cal tenir vehicle propi. No és possible portar gos. Es valoren coneixements veterinaris, disseny gràfic i de webs, mediambientals, de bioconstrucció o manteniment, tot i que bo són imprescindibles. Important persona endreçada ,que es sàpiga organitzar i amb implicació. 

Interessats podeu escriure fent constar el telèfon a: rosa@fundaciomiranda.org
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies