Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participació al III Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya

Dimarts 27 Febrer 2018 - 17:10

Tant des de la XCT com la XVAC vàrem participar en el congrés del Tercer Sector Ambiental, organitzat per l'O3SAC.
El passat 16 de febrer es va celebrar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el III Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, organitzat per l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (03SAC). Va aplegar a més de 140 participants, de fins a 80 entitats i institucions diferents. Els participants varen debatre al voltant de 6 taules temàtiques, una de les quals estava moderada per la XCT (Conservació i biodiversitat) i una altra per la XVAC (Educació i voluntariat ambiental), en col·laboració aquesta darrera amb la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA).

Altres temes tractats durant la conferència foren el canvi climàtic, la problemàtica en relació a la qualitat de l'aire, les lleis aplicades al territori, la sobirania energètica o la municipalització de l'aigua.

Del congrés es destil·len fins a 40 reptes ambientals que Catalunya haurà d'afrontar els propers anys. Podeu consultar això i molt més fent un clic aquí. 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies