Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Fins al 31 de març es poden inscriure accions al Let's Clean Up Europe, que se celebrarà de l'11 al 13 de maig de 2108.

Dilluns 5 Març 2018 - 13:27

La campanya europea per la lluita contra l'abandó dels residus als espais naturals celebra una nova edició, convidant a les entitats, administracions i col·lectius ciutadans a organitzar una acció de neteja.
La campanya europea per la lluita contra l'abandó dels residus als espais naturals celebra una nova edició, convidant a les entitats, administracions i col·lectius ciutadans a organitzar una acció de neteja. Per planificar una acció cal identificar el lloc sobre el qual es vol actuar, reunir un equip impulsor, triar una persona coordinadora responsable i inscriure l'acció a través del formulari. El dia de la jornada de neteja, l'equip de persones voluntàries recollirà els residus abandonats, que seran tipificats i analitzats. La jornada ha de servir també per reflexionar sobre l'origen dels residus, i transmetre que la primera acció és la d'aconseguir la reducció en origen.

Enguany aquesta campanya, coordinada a Catalunya per l'Agència de Residus, es connectarà amb la Setmana de la Natura, la campanya impulsada des de les entitats de la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental, a través del gran repte esportiu Ultra Clean Marathón. Es tracta de 7 maratons durant 7 dies, en 7 territoris en els quals actuen entitats de custòdia, corrents per la natura: corredors i acompanyants recolliran residus abandonats tot apreciant els valors naturals de l'entorn.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies