Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Llancem la nova web de Voluntariat Ambiental a Catalunya!

Divendres 8 Juny 2018 - 17:22

Estrenem portal, on podeu trobar una àmplia oferta de Voluntariat Ambiental a casa nostra.


Cada any nombroses entitats ambientals, però també socials, i molts altres actors organitzen accions de voluntariat ambiental adreçades a la conservació dels recursos naturals i en la millora de la qualitat ambiental, mitjançant la realització d’activitats i programes, que poden tenir tant un vessant d’acció directa sobre el medi, com de sensibilització i de divulgació dels seus valors, donant pautes a la població i promovent la seva participació en les accions i activitats que incideixen en la millora de la situació ambiental.

Per tot això, aquest tipus de voluntariat és especialment important en funcions com:
  • La millora de l’entorn.
  • L’adopció d’actituds respectuoses amb el medi.
  • La potenciació de la participació individual i col·lectiva per afavorir la sostenibilitat.
  • La divulgació dels valors relacionats amb la protecció ambiental.
La web està tan adreçada al públic (persones voluntàries, escoles,...) que cerca activitats com a les pròpies entitats, que podeu publicar les activitats de manera autònoma.

La web és de molt fàcil utilització, similar a la de la Setmana de la Natura. Us recomanem, per exemple, que utilitzeu el mapa cercador d’activitats per trobar aquelles que més s’ajustin al que busqueu.

Pel que fa a les entitats, podeu publicar vosaltres directament les vostres activitats puntuals de voluntariat. També podeu fer-nos arribar les vostres propostes per a empreses,  voluntariat de llarga durada i/o escoles a oficinavoluntariat@xvac.cat i nosaltres les publicarem! 
Esperem que la gaudiu i la utilitzeu aviat!
Més sobre...: voluntariat ambiental , xvac
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies