Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La XCT participa Taula per a l'aplicació de solucions basades en natura (SbN) i infraestructura verda (IV) a la Regió Urbana de Barcelona

Divendres 8 Juny 2018 - 14:48

Com a membre convidada, la XCT va participar en la 6a sessió d'aquesta taula, que tractava les cobertes verdes com a solucions basades en natura a Barcelona.
 

El passat 5 de juny vàrem participar en aquest grup de treball, que forma part del projecte ENABLE (Enabling Green and Blue Infrastructure Potential in Complex Social-ecological Regions) i del projecte Naturvation (xarxa de ciutats Europees per fomentar solucions basades en natura). Aquest darrer projecte és finançat pel programa europeu Horizon 2020.

El workshop va tractar la implantació de les cobertes verdes a Barcelona i altres ciutats d'Europa. Diverses ponències van explicar l'estat de la qüestió, els impediments legals i socials pel que fa a l'implantació d'aquestes estructures a casa nostra, així com les diverses iniciatives polítiques actuals que encaren aquest tipus de Solucions basades en Natura (SbN). Posteriorment vàrem fer una visita als horts a la teulada de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l'Ajuntament de Barcelona, on treballen nombrosos col·lectius en col·laboració amb l'IRTA.

Aquesta Taula de Treball està coordinada per l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental i la Fundació Ent.
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies