Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participa a l'Assemblea Anual de la XCT - XVAC 2018!

Dilluns 18 Juny 2018 - 18:11

L'Assemblea tindrà lloc aquest dijous 21 de juny a Barcelona. 
 

El proper dijous 21 de juny celebrarem l'Assemblea General Ordinària de membres de la XCT juntament amb l'Assemblea General Ordinària de membres de la XVAC, a la qual us convidem assistir! 

L'Assemblea és un molt bon moment per retrobar-nos, posar-nos al dia, informar-vos dels projectes que estem duent a terme, per fer networking i per prendre decisions.

Del programa d'enguany us destaquem 2 punts en els que ens agradaria comptar amb la vostra participació (tant si sou membres de la XCT / XVAC com si no sou membres):

-  El principal punt de l'ordre del dia d'aquesta assemblea serà aprovar per part dels membres de la XCT i la XVAC la fusió entre les dues xarxes, que es preveu fer-se efectiva a partir de gener de 2019. Aquest punt suposa un pas important que consolidarà el procés de confluència que vam iniciar entre ambdues entitats ara fa dos anys. Ens agradaria comptar amb tots vosaltres per a que ens doneu la vostra opinió sobre aquesta nova fusió!

Cafè tertúlia “Prenem el pols a la XCT i la XVAC”. Per pair el dinar, i acompanyats d’un bon digestiu, us proposem participar en aquest cafè tertúlia per debatre de manera informal i distesa sobre punts forts i punts febles de la XCT i la XVAC. En aquest espai ens agradaria conèixer la vostra opinió sobre el rumb, projectes i prioritats actuals d’ambdues entitats, i propostes de millora per encarar el futur de la nova entitat, fruit de la fusió.

A més, al final de la jornada realitzarem una visita guiada a la Casa de l'Aigua, actualment gestionada per la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA). 

Aprofitem l'avinantesa per enviar-vos la Memòria Anual de Resultats de la XCT 2017, per si la voleu consultar!

Tots aquells que volgueu venir, tant si teniu dret a votar com no, us demanem que us inscriviu a través del següent formulari online.  

Per a més informació consulteu el programa d'enguany.

Esperem veure'us a tots i totes el proper dijous 21 a Barcelona!

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies