Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEO: Endinsa't al bosc

Dilluns 18 Juny 2018 - 18:35

El Projecte Boscos de Muntanya ha llançat un vídeo promocional per captar nous voluntaris per les estades al bosc d'enguany. 
 

Endinsa't al bosc és un petit vídeo de 5 minuts que recull l'esperit del projecte Boscos de muntanya: reconnectar les persones amb els boscos i paisatges de muntanya, a través de la vivència i el voluntariat, recuperant un vincle perdut. Un vídeo emotiu amb el que us podreu fer una idea d'aquest fantàstic projecte: 
Enguany han programat un total de 14 estades, amb un total de 300 places per a voluntaris, distribuïdes entre: 

- MASSÍS DE L'ORRI. EL GALL FER I LA FORÇA DE L'AIGUA. Bioenginyeria de paisatge, gestió forestal i manteniment de pastures al barranc de Port-Ainé i entorn del Massís de l’Orri (Pallars Sobirà). 6 torns disponibles: del 2 de juliol al 12 d'agost 

- GINESTARRE. PASTURES I RAMATS AL TERRITORI DE L'ÓS. Recuperació i manteniment de pastures i camins ramaders tradicionals i gestió forestal sostenible a l’entorn de la Vall de Cardós (Pallars Sobirà). 6 torns disponibles: del 13 d'agost al 23 de setembre

- ESPINAVELL. CAMINS TRANSFRONTERERS. Recuperació i manteniment de camins ramaders tradicionals a l’entorn de la Vall de Camprodon (Ripollès). 2 torns disponibles:
del 27 d'agost al 9 de setembre

Per a més informació consulta la seva web: www.projecteboscos.cat


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies