Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria d'ajudes "Apadrinamientos Proyecto Libera 2018"

Dimecres 25 Juliol 2018 - 13:01

  
   
Aquestes ajudes són promogudes per Ecoembes, en el marc del projecte Libera. 
 
OBJECTIU
Els ajuts d'apadrinament tenen com a objecte la promoció i el suport d'accions destinades a la millora de la qualitat ambiental dels nostres entorns naturals dutes a terme per entitats i organitzacions no governamentals sense ànim de lucre. Per aquesta anualitat es comptarà amb un màxim de 80 ajudes a nivell nacional de fins a 1.500 euros.
 
ESPAIS ON ACTUAR
Espais d’alt valor ecològic no urbans.
 
QUI S’HI POT PRESENTAR
Totes aquelles entitats, fundacions, associacions, centres educatius, universitats, centres esportius que no siguin empreses, tots ells sense ànim de lucre i legalment constituïdes d'àmbit local o nacional on l'àmbit d'acció comprengui l'àrea en que es desenvoluparan les activitats proposades.
 
QUIN TIPUS D’ACCIONS ES PODEN DUR A TERME
El Projecte Libera pretén contribuir a acabar amb el greu problema que suposa l'abandonament d'escombraries i residus en els entorns naturals. Per aconseguir aquest objectiu es basa en tres pilars o eixos d'acció: ciència, conservació i conscienciació. Per això, podran optar a aquests ajuts:
- Activitats de millora de la qualitat dels espais a través de la recuperació i millora ambiental d'un espai no urbà amb un alt valor ecològic.
- Investigació i seguiment d'aspectes concrets de la diversitat natural que contribueixin a millorar el coneixement i / o relació amb l'entorn.
- Sensibilització i educació amb la població local per difondre els espais i que això reverteixi en la millora d'aquests espais naturals.
 
DATA LÍMIT PER PRESENTAR-S’HI
Fins el 17 de setembre. La resolució de la convocatòria es realitzarà el 9 d’octubre.
 
COM PRESENTAR-S'HI
Entre d’altres documents, cal omplir el formulari de participació online.
 
Per a més informació sobre requisits, documentació a presentar i compromisos de les entitats adjudicatàries consulteu les bases de la convocatòria i la web del projecte Libera: www.proyectolibera.org

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies