Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Les Assemblees de la XCT i la XVAC aproven la fusió d'ambdues entitats

Dimecres 25 Juliol 2018 - 16:13

Les 2 assemblees es van celebrar a la Casa de l'Aigua de Barcelona el passat 21 de juny i hi van participar unes 40 persones. 

Un dels principals punts del programa era l'aprovació de la fusió XCT - XVAC. Els assistents van votar per àmplia majoria aquesta fusió. Un cop aprovada, es va iniciar un debat sobre diversos temes que cal tenir en compte en aquesta fusió: nom de la nova entitat, missió que ha de tenir i nou sistema de quotes a aplicar. Les diverses opinions sorgides van ser recollides juntament amb les opinions que es recullin en el formulari online disponible actualment, en el marc del procés participatiu sobre la fusió XCT - XVAC. 

Durant l'Assemblea també es va aprovar els nous membre de la XCT, la memòria d'activitats i resultats de la XCT i la XVAC, els resultats econòmics 2017 d'ambdues entitats i els pressupostos previstos pel 2018.
 


Durant l'hora de dinar vam celebrar la fusió amb 2 cerveses de custòdia: la cervesa Lutra, promoguda pel Grup de Natura Freixe i la cervesa La Sínia, promoguda per l'Associació Mediambiental La Sínia. 

A la tarda es va realitzar un cafè tertúla "Prenem el pols a la XCT i la XVAC". Durant la tertúlia, de forma informal vam poder debatre sobre diversos aspectes d'objectius i accions de treball que estan duent a terme la XCT i la XVAC, i com ens imaginem que haurien de ser en un futur.

Per últim vam realitzar una visita guiada a les instal·lacions de la Casa de l'Aigua, de la mà d'en Lluís Pagespetit i d'en Josep Antoni Melero, de la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA), a qui volem agraïr la seva implicació. 
 

 
Més sobre...: assemblea , xct , xvac , barcelona , casa de l'aigua
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies