Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participeu al qüestionari online sobre el nom, la missió i les quotes de la nova entitat XCT - XVAC

Dimecres 25 Juliol 2018 - 16:14

Volem recollir quantes més opinions millor! Només seran 5 minuts!
 
Com ja sabeu, el passat 21 de Juny els membres de la Xarxa de Custòdia del Territori i de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya van aprovar la fusió de les dues entitats cap a un nou projecte comú que integri el millor de cada part. En aquest sentit, us recomanem que llegiu a l’article de reflexió d’en Marc Vilahur, president de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), sobre la nova entitat.

Durant l’assemblea es va debatre sobre 3 temes concrets que afecten a la nova entitat i dels quals volem recollir la vostra opinió (tant si vau participar a l’Assemblea com aquells que no hi vau ser). Podeu omplir-la els membres/socis de la XCT - XVAC i també els no membres. Us demanem la vostra opinió sobre: 

A - Nom de la nova entitat
B - Missió de la nova entitat
C - Quotes de socis de la nova entitat
 
Us animem a participar d’aquest procés de definició d’aquesta unió, a fi que el resultat sigui una xarxa ben estructurada i ajudi a la consolidació d’un tercer sector ambiental que treballi per la conservació del territori al nostre país. La vostra opinió és molt important per a nosaltres!
 
Dóna la teva opinió sobre el Nom, la Missió i el sistema de quotes a través del següent formulari online: https://goo.gl/forms/xs2WyEeBnaTQRXh62 (calculem que, com a molt, hi dedicaràs 10 min).
 
 
Data límit per donar la teva opinió: 7 de setembre del 2018
 

A fi de tenir tota la informació sobre el procés participatiu que s’ha dut a terme fins ara, us facilitem la següent informació, per si us poden ajudar a donar la vostra opinió:  
PRÒXIMS PASSOS DEL PROCÉS PARTICIPATIU

Nom - Una vegada recollides totes les opinions, es traslladaran a una empresa de comunicació, la qual analitzarà les opinions rebudes i farà una proposta de 3-4 noms (derivats del procés i en proposaran algun de nou que no hagi sortit i es consideri interessant). També proposarà  eslògans associats als noms i, posteriorment, imatges de logotip. Aquestes propostes seran sotmeses a votació online. La proposta més votada serà traslladada a aprovació per l’Assemblea extraordinària prevista pel proper desembre 2018.

Missió i quotes – Finalitzat el procés de recollida d’opinions, l’equip tècnic d’ambdues entitats farà una proposta final de missió i de quotes, que seran traslladades a l’Assemblea extraordinària de desembre 2018 per a ser validades.
 
Moltes gràcies per ajudar-nos a definir la nova entitat!

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies