Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Dues jornades per a impulsar la custòdia del territori al Baix Ebre i al Montsià

Dijous 13 Setembre 2018 - 15:54

Les jornades tindran lloc el 18 i 26 de setembre. 
 
En col·laboració amb el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià organitzem dues jornades per a impulsar la custòdia del territori a aquestes comarques.
 
La primera jornada serà el dimarts 18 de setembre i estarà dedicada a les oportunitats que ofereix la custòdia municipal per a promoure la conservació del patrimoni natural. En aquesta jornada es farà una introducció a les oportunitats que ofereix la custòdia del territori i a algunes qüestions legals, i es presentaran un seguit d’experiències de custòdia a Catalunya i Menorca.

Dirigida especialment a ens locals. Per a més informació consulta el programa.

 
La segona jornada tindrà lloc el dimecres 26 de setembre i posarà el focus sobre les entitats que desenvolupen projectes de custòdia del territori. Primerament hi haurà una introducció al paper de la custòdia per a conservar i dinamitzar el territori, i seguidament es donaran a conèixer diverses experiències de custòdia i les entitats que hi ha al darrere. Algunes d’aquestes experiències són precisament al Montsià i al Baix Ebre.

Dirigida especialment a entitats socials i ambientals. Per a més informació consulta el programa.
 
Aquestes jornades s’emmarquen dins del projecte Custòdia per Desenvolupament, en el qual participem amb aquest Grup d’Acció Local (LEADER) del Baix Ebre i Montsià, i que té per objectiu cercar oportunitats per la custòdia a aquestes comarques.

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies