Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Iniciem un nou projecte d’infraestructura verda i custòdia urbana

Dijous 13 Setembre 2018 - 15:19

El projecte té una durada d'1 any. 
Aquest passat juliol hem iniciat un nou projecte amb l’objectiu de potenciar la infraestructura verda urbana a partir d’acords de custòdia per a promoure l’adaptació de les ciutats al canvi climàtic. La finalitat d’aquest nou projecte és seleccionar una parcel·la pública on es signarà un acord de custòdia entre l’Ajuntament de Barcelona (propietari) i una entitat de custòdia, i desenvolupar les primeres accions d’un pla de gestió de l’espai per a fomentar la biodiversitat urbana i enfortir l’adaptació de la ciutat al canvi climàtic.

El projecte es realitza en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i també comptarà amb unes jornades de transferència de coneixement a Palma de Mallorca, on es difondran els coneixements adquirits durant el projecte. La durada d’aquest projecte és d’un any i compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad, del Ministerio para la Transición Ecológica.

Des de la XCT ja fa un temps que treballem la custòdia urbana a la ciutat de Barcelona. Aquest nou projecte suposa un nou impuls per seguir promovent la custòdia urbana. Us anirem informant!
 


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies