Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participa a la Jornada Anual de la XCT - XVAC presentant una comunicació curta

Divendres 14 Setembre 2018 - 15:31

La Jornada es realitzarà el proper 6 de novembre a Barcelona. 
 

Ja tenim data per la Jornada Anual XCT-XVAC d'enguany: serà el proper 6 de novembre a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans de Barcelona! En aquests moments estem treballant en el programa. En les pròximes setmanes el farem públic.

Durant la jornada hi haurà un espai reservat per presentar comunicacions curtes sobre projectes de custòdia del territori, a on podeu participar!
 
LES COMUNICACIONS CURTES
L’espai de les comunicacions curtes és un molt bon moment per presentar públicamentels vostres projectes i coneixe’n d’altres que s’estan duent a terme. Així doncs, us animem a participar-hi!

Qualsevol persona, entitat o institució, sigui o no membre de la XCT / XVAC, pot proposar una comunicació relacionada amb el seu projecte de custòdia del territori i/o voluntariat ambiental. D’entre totes les comunicacions rebudes, se’n seleccionaran un màxim de 18, amb uns 20 min per cada comunicació (3 sales en paral·lel). Les comunicacions curtes es realitzaran de 12 a 14h.

Les temàtiques de les comunicacions curtes poden ser diverses, totes elles vinculades a projectes de custòdia del territori i/o voluntariat ambiental, prioritzant les que estiguin vinculades a espais Xarxa Natura 2000,  que tinguin en compte el canvi climàtic i/o projectes de voluntariat ambiental internacional. 

Cada organització/persona pot presentar més d’una proposta.
 
COM PRESENTAR UNA COMUNICACIÓ CURTA
Aquells interessats en presentar una comunicació curta heu d’omplir la fitxa model i enviar-la a asubirana@xct.cat (descarregar fitxa model).
Data límit per presentar les vostres propostes per a les comunicacions curtes: 25 de setembre.
Un cop feta la tria de comunicacions, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la resolució (màxim el 2 d’octubre).
Publicarem el programa definitiu el 9 d’octubre.
 
LA JORNADA ANUAL
La Jornada anual vol ser un punt de trobada, formació i debat entre les entitats i persones interessades en la custòdia del territori i el voluntariat ambiental que doni resposta a les necessitats del col·lectiu. La Jornada d’enguany combinarà conferències magistrals amb tallers formatius d’1 hora de durada i la ronda de comunicacions curtes.
Les inscripcions a la Jornada s’obriran a partir del 9 d’octubre, quan publicarem el programa definitiu amb el detall de les comunicacions i dels ponents de cada sessió.

Reserveu-vos la data!

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies