Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ja podeu consultar el programa de la Jornada Anual XCT - XVAC d'enguany

Dilluns 15 Octubre 2018 - 15:17

Reserveu-vos la data: dimarts 6 de novembre a la seu de l'IEC, Barcelona! 

L'objectiu de la Jornada Anual XCT - XVAC és esdevenir un punt de trobada i debat entre les entitats i persones interessades en la custòdia del territori i el voluntariat ambiental, tot donant resposta a les necessitats formatives del col·lectiu. Per assolir l’objectiu, durant la jornada es duran a terme les següents sessions:
 
Ponència inaugural "Conviure amb la diversitat dels valors de la natura: la clau per a la sostenibilitat" , a càrrec de l'Unai Pascual, professor de la Fundació Ikerbasque i investigador del Basque Centre for Climate Change (BC3)

6 sessions de formació i debat (1h cada sessió, 2 formacions en paral·lel). Les temàtiques d'aquestes sessions són: 
- Experiència de la Fundación Global Nature en custòdia del territori. Eduardo de Miguel, director de la Fundación Global Nature
La feina ben feta: claus i casos per aconseguir finançament privat. Andrea Álamo, responsable de comunicació de #GivingTuesday, Valores & Marqueting
Voluntariat Internacional en la conservació de la natura (en portuguès). Ana Rita Pereira, Associació Montis (Portugal)
La recollida, emmagatzematge i gestió de dades de biodiversitat en projecte de seguiment i conservació. Pau Sainz, Generalitat de Catalunya i Andreu Salvat, Aprèn Serveis Ambientals
Gestió de la Xarxa Natura 2000 i les entitats de custòdia. Joaquim Bach, Generalitat de Catalunya i Óscar Rivas, Asociación Galega de Custodia do Territorio
Eines tecnològiques per a la gestió i organització de les entitats. Pep Oliveras, Cooperativa Colectic

Ronda de comunicacions curtes. S’exposaran 18 projectes de custòdia del territori i/o de voluntariat ambiental (en 3 sales en paral·lel). 

Us recomanem que consulteu el programa detallat de la jornada, on hi trobareu una descripció de cada sessió de formació i els títols de les 18 comunicacions curtes.   

La inscripció és gratuïta i inclou la pausa cafè. Cal inscriure’s a través del formulari online. El nombre de places és limitat i es donarà preferència a les persones que pertanyen a organitzacions membres de la XCT i/o de la XVAC.

Aquelles persones que es vulguin quedar a dinar ho hauran d’indicar al formulari d’inscripció i hauran d’abonar el cost de l’àpat el mateix dia, a l’inici de la jornada (en el control d’inscripcions). El dinar tindrà un cost aproximat de 20€ (a peu dret, al claustre de l’IEC).

Per a qualsevol dubte o aclariment contacteu amb asubirana@xct.cat
Més sobre...: jornada anual , xct , xvac , barcelona , networking
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies