Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Els grups de treball de custòdia agrària i custòdia marina i litoral organitzen diverses jornades properament

Dilluns 15 Octubre 2018 - 16:23

 El GTCA organitza 2 jornades formatives i el GTCMiL organitza una visita tècnica. 
A continuació us detallem de les jornades que organitzenn els grups de treball les pròximes setmanes.

GRUP DE TREBALL DE CUSTÒDIA AGRÀRIA

- Jornada "Eines per l'impuls a la producció ecològica de l'Alt Empordà". Consulteu el programa
26 d'octubre a Castelló d'Empúries

En els darrers anys, juntament amb un interès creixent per part dels consumidors respecte els productes ecològics i locals, han aparegut i estan funcionant diferents iniciatives de
recolzament, dinamització i promoció dels productes del territori. En aquesta jornada es presenta l’experiència de l’associació de productors de la comarca del Ripollès, i tot seguit, s’organitza una taula rodona, que pretén ser un punt de
trobada i debat sobre oportunitats i debilitats en la producció i comercialització de productes ecològics a la comarca de l’Alt Empordà.

Jornada "Les varietats tradicionals d'horta, una via per l'increment de l'eficiència productiva". Consulteu el programa
8 de novembre a Bigues i Riells

Les varietats locals d’horta poden ser el motor d'una diversificació productiva en moltes explotacions que només poden competir en produccions d'alt valor afegit. D'altra banda, en molts casos, l'eficiència productiva d'aquestes varietats, en condicions d'escassessa de recursos, pot ser comparable a algunes varietats millorades. En aquest sentit, l'elecció de varietat locals per a la producció hortícola pot ser una bona alternativa tant econòmica com d'eficiència de recursos per afrontar una major viablitat de les explotacions agrìcoles.


GRUP DE TREBALL DE CUSTÒDIA MARINA I LITORAL

- Sortida tècnica "Visita a la Costa de l'Ametlla de Mar". Consulteu el programa
29 d'octubre a l'Ametlla de Mar

L’objectiu d’aquesta visita és aproximar-nos a la costa de l’Ametlla de Mar (Terres de l’Ebre) on coneixerem de primera mà un parell de llacunes costaneres restaurades amb el projecte SOS Samaruc per l’entitat Paisatges Vius, i el projecte de custòdia marina de l’entitat Graëllsia a l’EIN Cap de Santes Creus al mateix municipi.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies