Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Consulta oberta sobre el nou programa marc de l'aigua

Dilluns 15 Octubre 2018 - 19:02

Es pot participar a la consulta fins el proper 4 de març del 2019.

La Comissió Europea ha obert una consulta sobre els principals temes a tenir en compte en la revisió de la Directiva Marc de l'Aigua, oberta a la participació de la ciutadania. 

La consulta té com a objectiu recollir tantes opinions com sigui possible sobre com la Directiva marc de l'aigua i la Directiva sobre inundacions han provocat, respectivament, canvis en la gestió sostenible de l'aigua i la millora en l'estat dels cossos hídrics i en les estratègies per reduir el risc d'inundacions. La consulta recollirà les opinions generals del públic sobre la seva comprensió i relació amb l'aigua i informació i opinions més detallades de les autoritats nacionals, experts i entitats privades que s'encarreguen d'implementar sobre les especificitats de les Directives. Es pretén també anar més enllà de la implementació pura i recollir opinions sobre el funcionament i les interaccions de les diferents Directives, així com els costos i beneficis que les diferents parts interessades els atribueixen

Es pot participar a la consulta a través de la web de la Comissió Europea

Podeu participar a la consulta fins el proper 4 de març del 2019.

 
Més sobre...: aca , aigua , consulta , directiva marc
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies