Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

3 noves incorporacions a l'equip de la XCT - XVAC

Dimarts 13 Novembre 2018 - 13:09

L'Aleix, l'Helena i la Paula s'incorporen gràcies al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya. 
 La Paula és graduada en Ciències Ambientals per la UAB. La seva passió sempre ha anat lligada a l’estudi i gestió del medi natural, integrant la implicació ciutadana com a eix fonamental. A més, des de petita ha anat acompanyada amb una càmera a la mà per retratar la societat i la natura que l’envoltaven, el que la va portar a formar-se en Fotografia a una escola superior d’art d’Hospitalet, completant la seva formació en edició digital. La seva experiència passa pel treball com a tècnica ambiental en un ajuntament, la participació com a voluntària a una granja ecològica d’Irlanda i als Parcs Naturals de Barcelona, fins aterrar de ple en la gestió del voluntariat ambiental com a dinamitzadora a la Fundació Autònoma Solidària. S’incorpora per donar suport a la Oficina de Voluntariat Ambiental i per impulsar la Setmana de la Natura 2019. Podeu contactar amb ella a oficinavoluntariat@xvac.cat.

L’Helena és graduada en biologia (UB) amb el màster d’ecologia terrestre i gestió de la biodiversitat (UAB). La seva passió per la natura la va portar a sortir al camp i aprendre a identificar principalment ocells i més tard, papallones entre d’altres grups. Es va endinsar en el món de l’anellament científic per a seguir aprenent d’aquests animals i ha estat cinc anys treballant en l’àmbit de la recerca com a tècnica de camp al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Durant aquest temps ha col·laborat en projectes de seguiment de caixes niu de mallarengues, censos de coloms a la ciutat de Barcelona, censos de cotorretes de pit gris o marcatge del pardal comú, entre d’altres. Paral·lelament, ha col·laborat en diferents entitats d’educació ambiental com a guia de natura així com en jornades de divulgació medioambiental. En el seu temps lliure, és la delegada de l’únic equip femení d’handbol de Barcelona i col·labora en tasques organitzatives del mateix club esportiu. S'incorpora a la XCT per donar suport a l'àrea tècnica de custòdia i podeu contactar amb ella a hnavalpotro@xct.cat

L’Aleix és un recent graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Pompeu Fabra. Té 22 anys i el podeu trobar  al nostre equip d’administració, on ens ajudarà en les tasques de fusió de la XVAC i la XCT, així com en realitzar les tasques del dia a dia que garanteixin un bon funcionament de l’entitat. Anteriorment, ha treballat en tasques administratives i de comunicació a la UPF. És el primer cop que treballa per una organització de caràcter mediambiental, fet que el motiva a endinsar-se en aquest camp per poder obtenir-ne el màxim de coneixements i la visió més amplia possible. Esperem d’ell que ens aporti un punt de vista més fresc i menys arrelat al sector, que ens pugui transmetre la visió que genera la XCT a fora. També la seva joventut ens ajudarà en la introducció de les noves tecnologies i en facilitar el procés cap a la e-administració. Com a politòleg que és, s’especialitza en la comunicació i estratègia política i considera que poder treballar per una entitat mediambiental li pot aportar un seguit de conceptes que són primordials en la defensa de les polítiques ecologistes.
Se’l veu molt content d’haver-se incorporat a l’equip i espera que puguin créixer junts.

Les 3 persones han estat contractades gràcies al Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Cofinançat per la iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014 - 2020, amb un cofinançament del 91,89%.
 
Més sobre...: garantia juvenil , contracte , xct , xvac
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies