Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participeu al Baròmetre de l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya

Dimecres 14 Novembre 2018 - 16:02

Les vostres dades formaran part de l'informe que analitza el tercer sector ambiental de Catalunya. 
L’Obrador del Tercer Sector Ambiental estan realitzant l’estudi del Baròmetre 2018. El baròmetre és un estudi que va néixer amb l’objectiu d’analitzar i mostrar periòdicament el present i l’evolució del sector ambiental català. Pretén que sigui una eina útil per promoure la millora de les entitats, i fer visible el valor que aquestes aporteu a la societat. L’estudi es basa en la informació que faciliten les entitats ambientals. Per aquest motiu des de l’O3SAC demanen que les entitats hi participeu tot omplint un qüestionari.
           
    Accés al qüestionari

Per tal de facilitar la feina, també podeu consultar el qüestionari en PDF. D’aquesta manera podreu consultar quines són les preguntes que es demanen al baròmetre. Al document també hi trobareu les instruccions per respondre les respostes i dubtes o preguntes més freqüents.

En aquesta edició s’ha reduït i focalitzat el qüestionari en vers als objectius que es plantegen aconseguir amb els resultats d'aquesta exhaustiva enquesta, i són els següents:
1. Impulsar fórmules de relació contractual que permetin la col·laboració estable amb entitats de del tercer sector ambiental i l’administració pública.
2. Formular un marc de referència salarial pels treballadors de les entitats del 3r sector ambiental que es pugui aplicar en licitacions i subvencions.
3. Millorar el coneixement de l’estat del sector entre els seus membre i també entre els seus principals clients així com de l’impacte real que això suposa.
4. Difondre amb més exactitud i coneixement l’aportació del tercer sector ambiental a la societat.
5. Detectar necessitats de les entitats a fi d’oferir solucions que puguin contribuir a la millora de la seva eficiència.
6. Redefinir el rol de l’Obrador i la seva organització a fi d’oferir millor servei a les necessitats de l’entitat.

Demanen que respongueu el més aviat possible, ja que analitzaran les dades i elaboraran l’informe aquest mateix any 2018.  En cas de dubtes podeu adreçar-vos a Laura Casanova al correu electrònic laura.casanova@o3sac.org o per telèfon trucant al 694497351.

De la passada edició, consulteu el Baròmetre 2015 i la infografia resultant, per si ho voleu consultar.

Les dades proporcionades i generades es publicaran de forma agrupada, de manera anònima i s’introduiran a una base de dades, responsable de la qual és l’Obrador del 3r Sector Ambiental de Catalunya (o3sac). Els destinataris de la informació són aquesta organització (l'o3sac) i l’Observatori del Tercer Sector (OTS) qui realitza l’anàlisi de dades. Podeu exercir el drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per escrit a laura.casanova@o3sac.org.

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies