Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Consulta el programa de l'Assemblea Extraordinària XCT - XVAC

Dijous 24 Gener 2019 - 11:17

L'Assemblea de la fusió XCT - XVAC tindrà lloc el proper 19 de febrer al Castell de Montesquiu.
 

Tal i com ja us hem anat informant, el proper 19 de febrer celebrarem l'Assemblea Extraordinària de fusió de la XCT i la XVAC. Us animem a consultar el programa detallat. Com veureu, s'hi tractaran temes tant rellevants com: nous estatuts, nou sistema de quotes, nou nom o definició del nou Pla Estratègic entre d'altres!

Tant si sou membres com si no ho sou, us animem a venir i participar!
DECIDEIX EL NOU RUMB!

Us demanem que confirmeu la vostra assistència a través del formulari onlinePer què us interessa participar a l’Assemblea?

- Perquè és el principal espai de debat i reflexió de les entitats membres i sòcies. Ens agradaria conèixer les vostres opinions!

- Perquè és l’òrgan sobirà d’ambdues associacions. Això vol dir que les decisions que es prenguin durant l’Assemblea seran vinculants. Ens agradaria saber el vostre posicionament sobre els temes que hem proposat!

- Perquè debatrem sobre les noves línies estratègiques de treball a seguir per la nova entitat. Ens agradaria definir conjuntament el nou rumb a seguir!

- Perquè aquesta Assemblea marcarà l’inici d’una etapa en la que la nova entitat tindrà un àmbit més ampli d’actuació. Cada persona compta!

- Perquè decidirem el nom de la nova entitat. Ens agradaria decidir conjuntament aquest nom!

- Perquè entre tots formem una família d’entitats que treballem per la conservació de la natura. Ens agradaria seguir fent xarxa amb tots vosaltres!

No dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclariment!

Més sobre...: assemblea , xct , xvac , montesquiu , fusio
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies