Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Jornada d'organització interna de l'equip tècnic de la XCT - XVAC

Dijous 24 Gener 2019 - 11:16

Vam debatre temes i qüestions que al nostre dia a dia no dediquem el temps necessari!
Periòdicament des de la XCT dediquem una jornada a avaluar i planificar la nostra tasca, més enllà de les tasques del dia a dia. Per aquest motiu el passat 20 de desembre l'equip tècnic de la XCT i la XVAC ens vam reunir a l'Avenc de Tavertet. En aquest marc tant inspirador vam debatre diversos temes de fons. Durant la primera part vam fer repàs dels projectes actuals i dels projectes previstos, tot posant de manifest les principals accions derivades de cada projecte i planificant les tasques futures. A la segona part, vam fer una valoració personal del grau de satisfacció de cadascú de nosaltres en relació amb el nostre lloc de treball i de les tasques realitzades. Aquesta jornada ens va permetre detectar aquells punts que hem de millorar i coordinar-nos millor per treballar de forma més còmode i eficient.

Valorem molt positivament aquest tipus de jornades, ja que ens permeten debatre temes i qüestions que al nostre dia a dia no dediquem el temps necessari!
 
Més sobre...: jornada , xct , xvac , organitzacio interna
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies